JEANINE BARTELDS

VAKCOACH BEELDEND

Komend vanuit een zeer gevarieerd werkzaam leven waarin ik 8 jaar een reclamebureau heb gerund, ben ik vervolgens na een 3 jarige opleiding toegepaste psychologie gaan volgen om daarna 7 jaar als opbouwwerker en brede-schoolcoördinator in het welzijnswerk te werken. In 2011 ben ik ZZP’er weer het creatieve vak in gegaan en  ben ik in 2014 opnieuw uitgekomen bij mijn oude liefde: de kunst. In 2018 ben ik beeldend afgestudeerd aan de kunstacademie ArtEZ Zwolle en ben ik tevens afgestudeerd als docent DBKV.

Ik draag graag mijn liefde voor kunst uit en weet hierdoor mensen te inspireren.om op zoek te gaan naar hun eigen kunstenaarschap. 

Door mensen met kunst in aanraking te brengen en hen te helpen op zoek te gaan naar hun eigen kunstenaarschap, reik ik een manier aan om uit hun leven vanuit een ander perspectief te bekijken en te verbeelden. Om het creatieve proces op te starten, leg ik de deelnemers  opdrachten voor  die gekoppeld zijn aan hun ervaring en belevingswereld. Hierdoor maak ik de deelnemers nieuwsgierig en daag hen uit om te putten uit hun ervaringen en ze aan te zetten om zich te verwonderen

​Tijdens deze lessen kijken we naar kunst, praten we er gezamenlijk over en maken de deelnemers zelf kunst.

In deze lessencyclus van laat ik aan de hand van de beeldaspecten laat de deelnemers kennismaken met 2D, 3D en 4D kunstvormen. 

 

De lessen zijn individueel of als groepen te volgen. (op aanvraag).

 

 

 

 

+31 6 252 46 244

info@jeaninebartelds.nl